Kolledži turismitudengid ja Pärnumaa Kutsehariduskeskuse õpilased valmistasid ühiselt jõulutoite
TÜ Pärnu kolledži esimese kursuse turismitudengitel ja Pärnumaa Kutsehariduskeskuse õpilastel toimus toitlustuskorralduse õppeaine raames ühine õppetöö. Koostöö eesmärgiks on õppida erinevate koolide kogemusest ja siduda paremini teooriat ning praktikat.
Õppevorm rikastas mõlemaid osapooli: tudengid tutvustasid põnevaid toitlustusteemalisi teadusartikleid kutsekooli turismiettevõtte õpilastele ja õpilased omakorda juhendasid tudengeid jõulutoitude valmistamisel.
Päev lõppes ühise einestamisega ja tagasiside andmisega Pärnumaa Kutsehariduskeskuse restoranis „Pärnaõis“.
Nii õpilaste kui ka tudengite tagasiside oli väga positiivne. Tudengitele meeldis praktiliste oskuste omandamine vahelduseks igapäevasele loengutunnile, kutsekooli õpilased hindasid aga kõrgelt tudengite õpetamist ja samuti huvitavat teavet ülemaailmsetest toitlustusalastest uuringutest.Lisaväärtust andis tudengite ja õpilaste omavaheline sotsialiseerumine ja tulevaste koostööprojektide arutelul osalemine.
Koostööle aitasid kaasa õppejõud Anne Roosipõld, kutseõpetajad Peep Peetersoo ja Taisi Talviste.
Lisainfo:
Liis Juust
TÜ Pärnu kolledži õppejõud
turismiosakonna juhataja kt
liis.juust [ät] ut.ee